Du kunne også være interesseret i...

Medlemskab (1 år)

DKK 210,00 / år

Som medlem af We-Grow støtter du den finansielle dannelse af unge i Danmark, og dermed FNs verdensmål* nr. 4 og 12, og så får du…

  • Invitation til Ungepanelet**
  • Adgang til webinarer og workshops med andre unge.
  • Mulighed for at ringe på vores hotline og tale med en af vores eksperter, hvis du skulle have brug for personlig vejledning i finansielle emner – f.eks. hvis du skal flytte hjemmefra eller tage et lån.

** Ungepanelet består af unge mennesker, der udover at være medlemmer af We-Grow, synes finansiel dannelse er spændende og gerne vil gøre en forskel for andre unge. Som en del af Ungepanelet bliver man inddraget i arbejdet i foreningen, selvfølgelig i det omfang man selv kan og vil være med (det giver erfaring til CV’et!) Det er også et fællesskab hvor vi kan hjælpe hinanden med at få styr på finanserne, mens vi arbejder sammen om at skabe Danmarks stærkeste finansielle ungebevægelse!

* FNs Verdensmål; dels bekæmpelsen af økonomisk marginalisering, ulighed og fattigdom, og dels verdensmål nr. 4 og 12, kvalitetsuddannelse og mulighed for livslang læring for alle, og ansvarlige og bæredygtige forbrugs- og produktionsformer.

YouTube
Instagram