Denne dokumentar undersøger de patologier der ligger under overfladen på den rigeste samfund verden har set.

Lauren Greenfield havde en stor udstilling ved samme navn på kunstmuseet Louisiana; de skriver: Lauren Greenfield har med ‘Generation Wealth’ skabt et enestående dokument over de seneste årtiers vilde forbrugsræs i en verden, der er stadig mere besat af drømmen om at se både godt og rig ud. Den amerikanske fotograf og dokumentarist Lauren Greenfield (f. 1966) er vokset op i den amerikanske, hvide middelklasse, der har været kendetegnet ved arbejdsomhed, uddannelse og en vis diskretion. Med den fotografiske serie Generation Wealth kaster hun et øjenåbnende blik på 25 års forbrugskultur, der i kunstnerens øjne har ændret middelklassens værdier til rå materialisme, celebrity-kultur og utilsløret narcissisme.

Genre: Dokumentar | Instruktør(er): Lauren Greenfield | Udgivelsesår: 2018 | Spilletid: 1t. 45m.

YouTube
Instagram