Dagligt Team

Karin Lund-Frank

Cand.scient.soc.

We-Grow: Ansvarlig for ide, koncept og udvikling i foreningen We-Grow

Jeg er uddannet i bank og har senere uddannet mig i kultur, kommunikation og adfærd på universiteter i Danmark, USA og Sverige. Jeg har mange års ledelseserfaring både som ansat direktør og som iværksætter. Jeg har altid brændt for retfærdighed og lige muligheder for alle i et demokratisk samfund som Danmark. Derfor har magtstrukturer og kommunikation min interesse. Hvordan vi igennem kommunikation kan flytte fokus og viden fra det uvæsentlige, men også sætte fokus på det væsentlige, og det er hvad vi gør med We-Grow – finansiel dannelse for unge. Vi ønsker, at unge skal tage økonomien tilbage til sig selv. Fremtiden tilhører de unge og derfor skal de være med til at forme den. Kun de unge selv kan fortælle, hvad de har brug for, men først og fremmest skal de kende sprog, værktøjer og interessenter. At kunne bygge en fornuftig privatøkonomi er forudsætning for mad på bordet og tag over hovedet. Det er cool at have styr på økonomi!

karin@we-grow.dk

Stephanie Kiki Sundberg

Bachelor i Leisure Management med speciale i General Leisure Management herunder events

We-Grow: Eventmanager

For mig er det helt vildt vigtigt at man allerede, som ung lære om finansiel dannelse. Jeg ville selv have ønsket at der var nogen der havde brugt mere tid på det dengang jeg var yngre. 

Jeg elsker at arbejde med mennesker og være med til at udfolde mig inden for event verdenen. På sigt drømmer jeg om at arbejde med velgørenhed,  da der er mange mennesker ude i verden der kunne bruge lidt hjælp og på en måde ved at arbejde med We-Grow får jeg lov til at give lidt igen til de unge ved at hjælpe til hos We-Grow.

Theis Bacher Dieckmann

Cand.mag. i historie og medievidenskab på SDU Campus Odense

We-Grow: Underviser og konsulent for uddannelsesevaluering og Ungepanelet

Jeg har flere års erfaring med undervisning og formidling. Jeg elsker at undervise og arbejde med unge mennesker. Hos We-Grow er det helt perfekt da arbejdet med de unge mennesker sker omkring et sundt og værdifuldt koncept. For mig er We-Grow et yderst relevant koncept, fordi det sunde formål vil sprede sig som ringe i vandet for kommende generationer. We-Grow har et fokusområde, som desværre ikke har været nok i fokus i det danske samfund – det skal ændres og derfor er jeg med.

theis@we-grow.dk

Steen R. de Siles

Cand.mag. i filosofi med speciale i fænomenologi og diskursteori

We-Grow: Projektleder, webredaktør og underviser

Dannelse handler om at forstå sig selv som menneske i en verden af kulturprodukter. Og alle kulturprodukter har jo sin pris, så derfor må man – for at blive et dannet menneske – forstå sig selv som menneske i en grundlæggende økonomisk verden. Og så elsker jeg aha-oplevelser, både at få dem selv og se andre få dem, derfor elsker jeg at undervise.

steen@we-grow.dk

Philip Flindt

BA i Medieproduktion og Ledelse ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

We-Grow: Fotograf og historiefortæller

Jeg er Freelance fotograf og DJ gennem 13 år med passion for organisationer med unge mennesker i fokus. Tidligere elevrådsformand og bestyrelsesmedlem på Greve Gymnasium, bestyrelsesmedlem i De Studerendes Råd på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, kasserer i andrea – studenterorganisation under Dansk Journalistforbund foruden aktivt medlem i Rotary og Rotaract.

Med en forståelse for unge mennesker og deres ageren i digitale fællesskaber vil jeg bidrage til at skabe forbindelsen mellem we-grow og de unge gennem visuel kommunikation for at kunne øge den almene private udvikling blandt unge.

Peter N. Allerup

Professor i Psykometri og Cand.stat. ved DPU/AU

Peter har deltaget aktivt i debatten omkring læring i unges finansielle dannelse, hvordan det kan gøres med gode resultater og hvorfor test måske ikke er farbar vej i den forbindelse.

Peter deltager i We-Grow netop for at sikre kvalitet i læringsplatforme og evalueringsmetoder. We-Grows undervisning i finansiel dannelse inddeles i felter for repetition, læring og refleksion. Vores evalueringer har derfor et stort fokus fremadrettet.

Christine A. L. Thomsen

Cand.mag. i engelsk med speciale i migrationsstudier og sidefag i kriseretorik & retorisk innovation og rådgivning

We-Grow: Social Media Manager

Jeg har tidligere arbejdet som kommunikationskonsulent for Ability House, not your USUAL wine bar og MELT, samt ageret formand for det internationale mentor program QA Programme fra 2016 -2018.
Jeg deltager i we-grows projekt team fordi det er et vidunderligt koncept, der gavner alle unge. Færre og færre har forstand på egen økonomi og lider under konsekvenserne heraf. Ved at undervise i privat økonomi kan vi gribe de unge, før det er for sent.

christine@we-grow.dk

Jacob Frølund

Datalog, selvstændig med mange års erfaring fra IT og konsulentbranchen

We-Grow: DPO og chefwebredaktør

Jacob udvikler website, database og håndtering og styring af data. Desuden er Jacob gatekeeper for, hvad der egentlig kan lade sig gøre. Ikke-kommerciel undervisning i finansiel dannelse er vigtig for unge mennesker, derfor er Jacob med.

Thomas Vigild

Thomas har stor erfaring indenfor spiludvikling og spildesign. Han leder linjen for spiludvikling på Vallekilde Højskole. Thomas er blandt andet medstifter af brætspilprisen Guldbrikken. Thomas er uddannet Cand.mag i Musikvidenskab, Datalogi og Spilkultur fra Københavns Universitet og IT-Universitetet i København. Thomas ønsker, at alle unge får finansiel dannelse netop for at få en god start på voksenlivet og derfor er han med til at udvikle We-Grows læringsmateriale til både en gamificeret løsning samt brætspil.

Underviserkorps

Charlotte Brandt

Jane Lewinsky

Jørn Bruun-Pedersen

Poul Koudal

Søren Ringø

Lars Brandt

Frederikke Visby Wodickh

Bo Lund-Frank

Karin Lund-Frank

Theis Backer Dieckmann

Steen R. de Siles

 

YouTube
Instagram