Ungepanelet

De unge er hjertet i We-Grow, og derfor har vi Ungepanelet. Det er et fællesskab af unge mennesker, der synes finansiel dannelse er spændende, og gerne vil gøre en forskel for andre unge.

Det er her vi deler vores erfaringer, problemer, ahaoplevelser og succeshistorier med penge, og gør det cool at have styr på privatøkonomien, sejt at sige nej til overforbrug, og fedt at have en opsparing eller investering.

Ungepanelet deltager i samarbejde med det Daglige Team og den erfarne Ledelse i den daglige drift af We-Grow, som sparringspartnere og ambassadører, og den inspirerende drivkraft, der er med til at udvikle foreningen, og holde den i øjenhøjde med de unge.

Arbejdet i foreningen er 100% frivilligt, og det’ gir’ point på CV’et!

Vil du være med? Meld dig ind i dag!

Carla

Finansiel dannelse er almen dannelse, og det er noget af den vigtigste af slagsen. For mig er We-Grow et sted at udforske min egen interesse for økonomi, samt videreformidle den til andre unge.

Josefine
Camilla

Stud.comm., RUC

Jeg har siden september 2018 været ansat som Content Manager hos Legatbogen.dk. Jeg vil gerne sprede budskabet om bæredygtighed, samt få mere erfaring indenfor den kommunikative verden. Jeg hørte om We-Grow på RYLA, hvor jeg mødte deres stifter og direktør, Karin der gav et indlæg om koncept og strategi for at sprede budskabet omkring bæredygtige projekter. Jeg deltager i We-Grow fordi projektet er spændende og vedkommende for os alle.

Valdemar

Stud., Bioteknologi, Nærum Gymnasium

Jeg deltager i We-Grow fordi mine personlige timer har givet mig et langt bedre overblik over, hvordan jeg kan tilrettelægge min økonomi, så jeg får en bedre start når jeg skal flytte hjemmefra. 

Anette
Clara

Stud.med., SDU

Jeg deltager i We-Grow fordi vi unge har vildt brug for at forstå sammenhænge i økonomi i Danmark men også at lære hvordan og hvor vi kan spørge for at få et ordentligt sundt og ikke-kommercielt svar.

August
Emma
Jonathan
Christine
Kristian

Jeg arbejder som vikar i mit sabbatår, og har forrige år færdiggjort den bioteknologiske linje på STX (Nærum Gymnasium).

Jeg deltager i We-Grow, da jeg fik øjnene op for den store mangel på finansiel dannelse i skolesystemet. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre unge med at opdage de fordele, der følger, når man har styr på økonomien. Dette indebærer f.eks. at lære at tage de rigtige lån eller at lave opsparinger i sabbatåret, hvilket ikke bliver undervist i skolen.

Anna-Barbara
Asbjørn

Stud., Bæredygtigt Design, AAU

Jeg er grundlægger af Thabakgolo Charity Champions (SA). Mit fokus med We-Grow er at sprede information og viden om bæredygtighed blandt ungdommen i Danmark.

 

Anne Sofie

Stud., Interkulturel Markedskommunikation, CBS

Tidligere har jeg arbejdet hos Presidents Institution som Executive Assistant. Det er vigtigt for mig at sprede budskabet om sund økonomi blandt ungdommen, da vi lærer alt for lidt om det i skolen. We-Grow kan hjælpe unge til at blive udrustet ordentligt til fremtiden.

Caroline

Jeg deltager i We-Grow, da jeg ønsker at øge min egen forståelse af økonomi og lære at tilrettelægge den bedst muligt, da jeg mener det er helt essentielt at have styr på. Derudover har jeg selv oplevet en stor mangel på finansiel dannelse igennem skolesystemet, og håber derfor også, at jeg som medlem af We-Grow kan være med til at lære andre ung om at have en sund økonomi.

YouTube
Instagram