Ungepanelet

Det er de unge der hjertet i We-grow. De der sidder i Ungepanelet er dem som deltager i den daglige drift af We-Grow, og som i samarbejde med det Daglige Team og den erfarne Ledelse, er sparringspartnere og den inspirerende drivkraft, der er med til at udvikle den landsdækkende ungebevægelse We-Grow er i dag.

Vil du være med? Meld dig ind i dag!

Camilla

Camilla

Stud.comm., RUC

Jeg har siden september 2018 været ansat som Content Manager hos Legatbogen.dk. Jeg vil gerne sprede budskabet om bæredygtighed, samt få mere erfaring indenfor den kommunikative verden. Jeg hørte om We-Grow på RYLA, hvor jeg mødte deres stifter og direktør, Karin der gav et indlæg om koncept og strategi for at sprede budskabet omkring bæredygtige projekter. Jeg deltager i We-Grow fordi projektet er spændende og vedkommende for os alle.

Clara

Clara

Stud.med., SDU

Jeg deltager i We-Grow fordi vi unge har vildt brug for at forstå sammenhænge i økonomi i Danmark men også at lære hvordan og hvor vi kan spørge for at få et ordentligt sundt og ikke-kommercielt svar.

Asbjørn

Asbjørn

Studerende, Bæredygtigt Design, AAU

Jeg er grundlægger af Thabakgolo Charity Champions (SA). Mit fokus med We-Grow er at sprede information og viden om bæredygtighed blandt ungdommen i Danmark.

Anne Sofie

Anne Sofie

Studerende, Interkulturel Markedskommunikation, CBS

Tidligere har jeg arbejdet hos Presidents Institution som Executive Assistant. Det er vigtigt for mig at sprede budskabet om sund økonomi blandt ungdommen, da vi lærer alt for lidt om det i skolen. We-Grow kan hjælpe unge til at blive udrustet ordentligt til fremtiden.

Valdemar

Valdemar

Studerende, Bioteknologi, Nærum Gymnasium

Jeg deltager i We-Grow fordi mine personlige timer har givet mig et langt bedre overblik over, hvordan jeg kan tilrettelægge min økonomi, så jeg får en bedre start når jeg skal flytte hjemmefra.

Emma Bonde Mellerup

Emma Bonde Mellerup

Nærum skole

Jonathan Bruun Schnack

Jonathan Bruun Schnack

Josefine Lysen

Josefine Lysen

August Enna

August Enna

Anna-Barbara Weile

Anna-Barbara Weile

Kristian Jørgensen

Kristian Jørgensen

Anette Gam

Anette Gam

Christine Alexandra Thomsen

Christine Alexandra Thomsen

YouTube
Instagram