Kan man nå at aktivere sit frikort i løbet af året, eller skal man vente til slutningen af året?

Du kan aktivere dit frikort til enhver tid på året. F.eks. hvis du i årets løb får et fritidsjob.

Hvad tror I corona-krisen kommer til at betyder for boligpriserne?

På det datamateriale, som vi har set hidtil (april 2020) er der en nedgang i antal bolighandler, samt en mindre rentestigning på realkreditlån. Det kunne betyde et prisfald i boligpriserne på kort sigt. På længere sigt vil det være udviklingen i samfundsøkonomien, som...

Hvad betyder finanskrise?

Finanskrise kan meget kort forklares, som en periode, hvor aktiverne i samfundet (ejendomme, aktier, obligationer m.v.) falder meget i værdi over relativt kort tid. Den seneste finanskrise startede 2007/2008 i USA, hvor et større antal låntagere ikke kunne...

Hvad betyder tinglysning?

Tinglysning kaldes en sikringsakt. Når man køber en ejendom, skal der tinglyses et skøde der fortæller hvem det er der ejer ejendommen. Skal man i forbindelse med købet f.eks. optage et realkreditlån, skal pantebrevet ligeledes tinglyses på ejendommen, så...

YouTube
Instagram